fbpx
Сьогодні
12:21 06 Бер 2019

До 8 березня. В Ічні випустили згущенку із зображенням дружин Бандери, Шухевича і Скоропадського

Ічнянський молочно-консервний комбінат випустив згущене молоко в честь дружин Степана Бандери, Павла Скоропадського і Михайла Коцюбинського, Романа Шухевича.

Продукт називається "Згущене молоко видатних жінок".

На кожній банці – портрет однієї з жінок з підписом: Ярослава Бандера, Наталя Березинська-Шухевич, Олександра Скоропадська (дружина гетьмана), Віра Коцюбинська (дружина українського письменника).

ічня згущенка 8 березня

"Українські жінки настільки неймовірні, що про них хочеться складати легенди, співати пісні та знімати кінострічки. Але, готуючись до 8 березня, ми звернули увагу на тих, про кого нечасто пишуть, захоплюючись прикладами їх видатних чоловіків. Тож, давайте згадаємо історії життя Віри Коцюбинської, Ярослави Бандери, Олександри Скоропадської та будемо завжди пам'ятати про те, що усі українці, незалежно від статі, – це неабияка сила!", – йдеться у повідомленні.

ічня згущенка 8 березня

Ця партія – подарункова і до загального продажу не піде. Випущена вона з метою популяризації "неймовірних українських жінок".

Нагадаємо, раніше компанія випустила лімітовану партію крафтового згущеного молока "Згущене молоко бойова" на підтримку Збройних Сил України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: