fbpx
Сьогодні
20:34 03 Бер 2019

Архієпископа Климента в окупованому Криму відпустили без складання протоколу

Фото: facebook.com/nikolay.polozov

Російські силовики в окупованому Криму відпустили архієпископа Сімферопольського і Кримського Православної церкви України Климента без складання протоколу.

Про це повідомив адвокат Микола Полозов у Twitter.

"Архієпископа Климента відпустили без складання протоколу. Він на волі!", – написав адвокат.

Також Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денисова повідомила, що мала розмову з російським омбудсменом Тетяною Москальковою, яка відзначила, що у діях затриманного архієпископа Климента не виявлено жодних порушень.

Нагадаємо, сьогодні, 3 березня, у окупованому Криму російські силовики затримали архієпископа Сімферопольського і Кримського Климента (Куща).

У неділю Климент мав виїхати до Ростова-на-Дону для зустрічі з українським політв'язнем Павлом Грибом, його затримали просто в автобусі на центральному автовокзалі Сімферополя, де він перебував і планував виїхати до полоненого.

Сам Климент повідомив, що до чергової частини нібито зателефонували з повідомленням, що у його храмі на вул.Севастопольській сталася крадіжка.

Пізніше адвокат Микола Полозов повідомив, що російські "правоохоронці" мають намір звинуватити архієпископа у дрібному хуліганстві – за нібито нецензурну лайку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: