fbpx
Сьогодні
14:51 02 Бер 2019

Рятувальники взялися за перевірку безпеки дільниць перед виборами

Працівники Державної служби надзвичайних ситуацій напередодні виборів президента, які відбудуться 31 березня, розпочали перевірку безпеки дільниць.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Інспектори ДСНС перевіряють стан приміщень і будівель, які плануються використовувати як виборчі дільниці.

Так, перевіряється стан утримання евакуаційних виходів та шляхів, стан протипожежного водопостачання, первинні засоби пожежогасіння, наявність відповідної документації (плани пожежогасіння, відомості про проведення інструктажів з особами, задіяними до виборчого процесу тощо).

Зокрема, цього тижня такі відпрацювання відбулися у Кіровоградській області, у Корсунь-Шевченківському та Уманському районах Черкаської області, де інспектори ДСНС Черкащини провели зустріч із головами та членами окружних виборчих дільниць, а також у Житомирській області.

За результатами перевірок керівникам об'єктів надаються рекомендації щодо усунення виявлених протипожежних недоліків.

Крім того, з метою підвищення готовності підрозділів у разі виникнення надзвичайних подій та пожеж на об'єктах, які будуть задіяні під час виборів, по всій країні проводяться відповідні тактико-спеціальні навчання.

У ДСНС наголосили, що така робота проводиться у кожному регіоні країни, щоби гарантувати усім учасникам виборчого процесу безпечні умови для волевиявлення.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: