fbpx
Сьогодні
14:39 20 Лют 2019

Реформа децентралізації: Мінрегіон затвердив рекомендації щодо розроблення статуту територіальної громади

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України затвердило Методичні рекомендації щодо розроблення статуту територіальної громади.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Зазначається, що Методичні рекомендації щодо розроблення Статуту територіальної громади села, селища, міста підготовлено в рамках робочої групи з питань місцевої демократії Ради донорів з питань децентралізації в Україні та є результатом спільної роботи фахівців Мінрегіону, Центрального офісу реформ при Мінрегіоні, асоціацій органів місцевого самоврядування, фахівців і експертів у сфері місцевої демократії та статутної нормотворчості.

При роботі над матеріалами використано чинну станом на січень 2019 року нормативно-правову базу та позитивний досвід органів місцевого самоврядування у впровадженні різних форм безпосередньої участі жителів територіальних громад у вирішенні питань місцевого значення.

Пропоновані рекомендації мають виключно інформаційний характер та не встановлюють норм права.

Ознайомитися з документом можна тут.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: