fbpx
Сьогодні
13:40 20 Лют 2019

Бізнесмена Грановського оголошено в розшук Інтерполу

За словами ізраїльських правоохоронців, він замішаний у великих махінаціях.

Інтерпол оголосив у розшук колишнього власника Одеського аеропорту і Фінбанк, бізнесмена Олександра Грановського. Відповідне оголошення на прохання Ізраїлю розміщено на сайті Інтерполу, передає ZN.ua

Згідно з повідомленням, громадянин України Олександр Грановський 1972 року народження оголошений в розшук у справі про шахрайство на прохання правоохоронних органів Ізраїлю. Зокрема його підозрюють в шахрайстві, підробці документів, відмиванні грошей, недостовірний розкритті інформації в публічних корпоративних документах.

44

ЗМІ відзначають, що правоохоронні органи Ізраїлю підозрюють одеського бізнесмена в розкраданні, шахрайстві при обтяжуючих обставинах і махінаціях з цінними паперами на суму в 60 мільйонів доларів протягом 2012- 2016 років.

Грановський був співвласником і головою наглядової ради Фінбанк, який в квітні 2017 року Національний банк України визнав неплатоспроможним. Також він разом з бізнесменом Борисом Кауфманом були співвласниками Одеського міжнародного аеропорту і готелю "Пасаж".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: