fbpx
Сьогодні
13:33 18 Лют 2019

Перезакріпити іменні номери тепер можна в регіонах

В процедурі замовлення та перезакріплення "індивідуального номерного знаку" відбулися зміни, що допоможуть громадянам мінімізувати витрати часу, пов'язані з отриманням послуги.

Про це повідомив Владислав Криклій, начальник Головного сервісного центру МВС в своєму Facebook. "Чудова новина для прихильників індивідуальних номерних знаків на кшталт «Мася», «Вася», «Сонечко», «ХХХ», та інших." – написав Криклій

Так, раніше в процесі замовлення ІНЗ громадянин мав обов'язково відвідати Головний сервісний центр МВС або територіальний сервісний центр МВС (перший раз — задля здійснення замовлення ІНЗ, другий раз — задля того, аби забрати готовий номерний знак). Тепер усю процедуру замовлення ІНЗ громадянин може пройти або в зручному за розташуванням територіальному сервісному центрі МВС (незалежно від місця його реєстрації), або користуючись онлайн-послугами власного Електронного кабінету водія. Особиста присутність замовника ІНЗ або юридично уповноваженої ним особи в Головному сервісному центрі МВС необхідна лише наприкінці процедури отримання ІНЗ — коли громадянин забирає вже готовий номерний знак.

Чудова новина для прихильників індивідуальних номерних знаків на кшталт «Мася», «Вася», «Сонечко», «ХХХ», та інших….

Posted by Vladyslav Kryklii on Monday, February 18, 2019

Також спростилася процедура перезакріплення ІНЗ. Власник індивідуального номерного знака може перезакріпити його за іншим належним йому транспортним засобом або передати його власникові іншого транспортного засобу, подавши до будь-якого територіального сервісного центру МВС пакет необхідних документів. Раніше перезакріплення здійснювалося на підставі довідки, яку можна було отримати виключно в Головному сервісному центрі МВС.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: