fbpx
Сьогодні
08:48 15 Лют 2019

Гриценко та Садовий прокоментували можливість об'єднання перед виборами

Кандидати у президенти Анатолій Гриценко та Андрій Садовий постійно спілкуються щодо можливого об'єднання напередодні виборів та не мають конфліктів між собою.

Про це у програмі Drozdov сказав Анатолій Гриценко, передає прес-служба партії "Громадянська позиція".

"В нас була розмова з Садовим, як, виходячи з нинішньої ситуації, двом командам зробити, щоб був переможний варіант і на президентських, і на парламентських, і на місцевих виборах, щоб змінити країну. Ми в контакті, конфліктів між нами немає", – цитує прес-служба Гриценка.

За його словами, під час розмови із Садовим запропонував йому наприкінці лютого, з огляду на підтримку, щоб хтось зняв свою кандидатуру на користь іншого.

"Я сказав: якщо ми бачимо, що у вас реальний шанс перемогти, а в мене немає, я не буду лежачим поліцейським. Якщо навпаки, то давайте навпаки. Тоді це буде чесно. Ми шукаємо рішення, до кінця лютого це питання відкрите", – сказав Гриценко.

Він зазначив, що послідовність та відповідальність за країну має спонукати їх обох та інших повернутись до пошуку переможної історії.

Гриценко додав, що ще в пошуках "переможного формату", але процес йде.

Водночас Андрій Садовий заявив в ефірі Еспресо.TV, що готовий об'єднуватися, але на парламентських виборах.

"Сьогодні, за два місяці до президенських виборів, говорити, що хтось кудись буде відходити, об'єднуватись – некоректно. Коли ми говоримо про парламентські вибори, то такі об'єднання є можливими і навіть бажаними. І такі переговори ми ведемо", – зазначив мер Львова.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: