fbpx
Сьогодні
19:22 14 Лют 2019

"Кіборг" впізнав у Лусваргі бойовика "ДНР"

Захисник Донецького аеропорту дав свідчення у справі бразильця Рафаеля Маркуса Лусваргі, обвинуваченого в участі в терористичних організаціях.

Про це повідомляє 14 лютого прес-служба столичної прокуратури.

Зазначається, що на судовому засіданні в четвер допитали двох свідків обвинувачення, у тому числі військовослужбовця ЗСУ, який був учасником бойових дій під Донецьким аеропортом.

"Вказаний свідок упізнав обвинуваченого, як учасника непередбачених законом збройних формуваннях під час бойових дій, що мали місце поблизу Донецького аеропорту у 2015 році", – повідомляє прокуратура.

ЗАХИСНИК ДОНЕЦЬКОГО АЕРОПОРТУ ДАВ СВІДЧЕННЯ У СПРАВІ БРАЗИЛЬЦЯ РАФАЕЛЯ МАРКУСА ЛУСВАРГХІ 14 лютого 2019 року у…

Posted by Прокуратура міста Києва on Thursday, February 14, 2019

Щодо показів військового речниця прокуратури Києва Надія Максимець уточнила "УП" наступне:

"Свідок у суді підтвердив, що упізнав бразильця по фото, які вони робили на місцевості після нашої атаки. Лусваргі був тоді поранений. І цей факт також підтверджується іншими матеріалами слідства".

У прокуратурі також повідомили, що після завершення допиту свідків обвинувачений заявив клопотання заміну захисника (Лусваргі вже вдруге змінює адвоката -ред), яке суд задовольнив.

Наступне судове засідання призначено на 28 лютого. Суд планує допитати самого Лусваргі, після чого судове засідання буде відкладено для підготовки сторін до судових дебатів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: