fbpx
Сьогодні
13:28 12 Лют 2019

В авто депутата Київради закинули горючу речовину

Столичні поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом підпалу автомобіля депутата Київради від ВО "Свобода" Володимира Назаренка.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Раніше повідомлялося, що під будинком, де Назаренко живе з батьками, спалили автомобіль матері депутата.

За даними поліції, близько 2-ї ночі на спецлінію 102 повідомили, що у дворі будинку на проспекті Перемоги горить "Тойота Ленд Крузер".

Слідчо-оперативній групі депутат Київради повідомив, що користується цим автомобілем, а зареєстрований він на його матір. Жінка ж розповіла, що негайно викликала поліцію та пожежників, коли побачила загорання автівки.

Спеціалісти встановили, що причиною пожежі, ймовірно, стало занесення стороннього джерела запалення:

"За попередньою інформацією, невідомі розбили скло та закинули у салон позашляховика невідому речовину, внаслідок чого машина загорілася".

"Вранці поліцейські провели додатковий огляд місця пригоди, аби з'ясувати причини та обставини даного інциденту", – інформує поліція.

Слідчі столичної поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років.

Поліцейські розшукують причетних до правопорушення осіб.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: