fbpx
Сьогодні
08:36 10 Лют 2019

Аваков звинуватив штаби кандидатів у дестабілізації ситуації в країні перед виборами

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звинуватив штаби кандидатів у президенти в дестабілізації ситуації перед виборами.

Про це він написав у своєму Facebook.

Аваков повідомив, що в 4 містах протягом одного дня вилучали зеленку у різного роду активістів.

"Штаби політиків!? Адже це ви, що називають себе чесними і прекрасними – посилаєте бойовиків один на одного, платите за це брудні гроші.. А при світлі дня – адже в результаті ми зустрічаємося з респектабельними, шанованими людьми з політичних штабів, які дають команди і наймають людей робити ницості!", – написав він.

Він закликав політиків зупинитися, а також домовитися про те, як вести чесну конкуренцію.

"Ці люди ходять поруч з нами, вітаються, посміхаються і.. посилають до опонента – ображати, кидати в тисячний натовп петарди, обливати хімікатами, брехати і гнати спіраль ненависті..Це не політика і не виборча компанія – це бл*дство. Так ми не отримаємо адекватну владу, – ми отримаємо владу бл*дскую, на новому витку ненависті, не здатну до творення, а здатну тільки до ненависті", – написав Аваков.

Нагадаємо, 9 лютого активістів "Хто замовив Катю Гандзюк?" забрали до поліцейського відділку із зустрічі Тимошенко з виборцями.

Повідомлялося, що поліція забрала особисті речі та побила активістів.

Пізніше стало відомо, що Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом перевищення повноважень співробітниками поліції під час акції під Подільським райвідділом.

Також сьогодні у "Борисполі" затримали одного із засновників ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк" через акцію в Італії біля маєтку Авакова.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: