fbpx
Сьогодні
Фото 19:54 08 Лют 2019

У центрі Києва у вітрині магазину з'явився плакат з підтримкою Супрун

У Києві, на вулиці Хрещатик, у вітрині магазину "Всі.Свої" з'явився банер з підтримкою відстороненої в. о. міністра Уляни Супрун.

"Манту мочити можна, а Уляну Супрун – ні!", – написали на плакаті, відсилаючи до відомого медичного міфу, який розвінчала в. о. міністра.

"Наші вітрини – наш голос. Щодня їх бачать тисячі людей – і українці, й іноземці. Сьогодні ми змінили вітрини, аби підтримати Уляна Супрун. Адже підтримка позитивних змін у суспільстві і людей, які несуть якісні реформи, руйнують міфи та протидіють корупції, для проекту Всі. Свої є принциповою. Уляна Супрун – Міністр Охорони Нашого Здоров'я", – повідомили на сторінці магазину в Facebook.

Наші вітрини – наш голос. Щодня їх бачать тисячі людей – і українці, й іноземці. Сьогодні ми змінили вітрини, аби…

Posted by Всі. Свої Магазин on Friday, February 8, 2019

Зазначимо, це не перша акція "Всі.Свої". У травні 2018 року у вітринах магазину виставили три банери: з портретом Олега Сенцова, з історією його незаконного ув'язнення в тюрмі РФ і зі списком імен всіх українських політв'язнів, утримуваних у Росії.

Всі.Свої

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: