fbpx
Сьогодні
17:33 08 Лют 2019

"Сила людей" офіційно вимагає від Гнапа зняти свою кандидатуру з президентських виборів і хоче повернути гроші застави

Політична партія "Сила людей" офіційно вимагає від Дмитра Гнапа зняти свою кандидатуру з президентських і хоче повернути гроші застави.

Про це йдеться в офіційній заяві партії.

Ознайомитися з повним текстом рішення Політичної ради про ситуацію навколо кандидата в Президенти України від політичної партії "Сила Людей" можна за посиланням.

Короткий витяг з рішення:

Послідовно відстоюючи принципи та цінності партії, а також демонструючи політичну волю відповідно до п. Статуту 11.8 Політична рада партії «Сила Людей» ВИРІШИЛА:

1. Публічно звернутись до Дмитра Гнапа з вимогою відкликати свою заяву про згоду балотуватися кандидатом на пост Президента України від ПП «Сила Людей» задля демонстрації політичної зрілості та відповідальності, а також забезпечення повернення грошей застави на рахунок партії.

2. В разі відмови Дмитра Гнапа, негайно скликати Всеукраїнський З'їзд з цього питання.

3. Після повернення грошей на рахунки партії забезпечити повернення грошей кожному за особистою заявою, а залишок грошей використати на проведення передвиборчої кампанії до Верховної ради України.

Ознайомитися з повним текстом рішення Політичної ради про ситуацію навколо кандидата в Президенти України від політичної…

Posted by Сила Людей on Friday, February 8, 2019

Нагадаємо, 7 лютого стало відомо, що Дмитро Гнап у 2015 році не перерахував отримані редакцією "Слідство.Інфо" 15 тисяч євро на потреби армії.

Народні депутати Остап Єднак та Наталія Веселова від партії "Сила людей" закликали Гнапа, який є представником партії на виборах, зняти свою кандидатуру.

Гнап заявив, що не вважає за потрібне знімати свою кандидатуру з президентських виборів.

Сьогодні Гнапа офіційно зареєстрували кандидатом у президенти.

Читайте нас в Facebook и Тwitter, также подписывайтесь на канал в Telegram, чтобы всегда быть в курсе важных изменений в стране и мире.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: