fbpx
Сьогодні
14:55 08 Лют 2019

Гнапа офіційно зареєстрували кандидатом у президенти

Дмитро Гнап / Зйомка: hromadske.ua

Центральна виборча комісія зареєструвала колишнього журналіста-антикорупціонера Дмитра Гнапа кандидатом у президенти України.

Таке рішення члени Центрвиборчкому ухвалили під час засідання 8 лютого, повідомляє Громадське

Нагадаємо, 7 лютого стало відомо, що Дмитро Гнап у 2015 році не перерахував отримані редакцією «Слідство.Інфо» 15 тисяч євро на потреби армії. Гроші редакція отримала в рамках премії «Вільна преса Східної Європи-2015» за сприяння розвитку незалежної журналістики.

Сам Гнап заявив, що 2 тисячі євро редакція перерахувала «роті розвідників, які стояли під Артемівськом». Ще 3 917 євро він витратив на поточні потреби проекту «Слідство.Інфо», однак залишок, 9 087 євро, Гнап з невідомих причин залишив на своєму рахунку і тепер пообіцяв перерахувати на рахунок «Слідства.Інфо». Причини того, чому він не перерахував кошти у 2015 році, Гнап не назвав.

Пізніше народні депутати Остап Єднак та Наталія Веселова від партії «Сила людей» закликали Гнапа, який є представником партії на виборах, зняти свою кандидатуру.

2 лютого Дмитро Гнап зібрав близько 3 мільйонів гривень для реєстрації кандидатом у президенти.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: