fbpx
Сьогодні
16:46 07 Лют 2019

Нардепи Веселова та Єднак закликали Гнапа зняти свою кандидатуру з президентських виборів

Народні депутати заявили, що вважають ситуацію, що склалася, навколо кандидата у Президенти від партії "Сила Людей" Дмитра Гнапа неприйнятною.

"Ми припиняємо підтримку Дмитра як кандидата. Закликаємо Дмитра зняти кандидатуру. Просимо вибачення перед виборцями та симпатиками. Тому що ми розуміємо, що це кидає тінь і на політичну силу, і на нашого кандидата, і призводить до розчарувань. Ми хочемо сказати, що під час цієї виборчої кампанії буде багато бруду. Десятки кандидатів не відповідають моральним стандартам якості політика. І ми хочемо закликати Дмитра зняти свою кандидатуру", – наголосив Єднак.

"Ми почули пояснення від самого Дмитра Гнапа, який підтвердив, що він не виконав домовленості зі своїми колегами про перерахування тих коштів на армію. Я думаю, що він повинен був, по-перше, повідомити своїх однопартійців, коли подавав свою кандидатуру на праймеріз. Можливо це б змінило наше рішення. Ми б тоді не зареєстрували цю кандидатуру. Ми закликаємо Дмитра відкликати кандидатуру, щоб не кидати тінь на партію", – сказала Весєлова.

Нагадаємо, керівниця "Слідство.Інфо" звинуватила Гнапа у привласненні редакційних грошей.

На запитання журналістів Гнап відповів: "Ми просто домовлялися, що це буде такий недоторканний запас і раніше просто це питання не ставилося, і це тільки нещодавно ми поговорили про ці кошти і я їй сказав (Анні Бабінець), що їх поверну".

Заява народних депутатів України Остап Єднак – Ostap Yednak та Веселова Наталія – Veselova Nataliia щодо ситуації, що…

Posted by Наталья Веселова on Thursday, February 7, 2019

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: