fbpx
Сьогодні
20:26 04 Лют 2019

Один з фігурантів справи Гандзюк назвав умову, за якої піде з посади

Владислав Мангер

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер повідомив, що у разі, якщо депутати обласної радщи підтримають таке рішення, він готовий піти з посади через справу загиблої активісти Катерини Гандзюк.

Про це Мангер повідомив в ефірі Громадського.

На питання ведучого, чи готовий Мангер піти з посади, якшо соціальний тиск щодо справи Гандзюк буде тривати, він сказав: «На сьогодні голова облради обирається за (рішенням, ред.) кількості депутатів, які присутні в обласній раді, так? Якщо у депутатів буде таке бажання (усунути з посади, ред.), то є процедура… і я завжди підкорююсь закону».

Мангер додав, що призупинив членство у партії «Батьківщина» на час розслідування вбивства Катерини Гандзюк, щоб «припинити усі спекуляції».

Також він прокоментував свої зв'язки із Олексієм Левіним, якого підозрюють в організації нападу на Гандзюк.

«Пан Лєвін є помічником депутата пана Ставицького, це депутат облради. Я з ним спілкувався рівно настільки як з помічником депутата, на цьому крапка. Пані Катерину я особисто не знав, ми з нею ніколи не спілкувались, взагалі ніде не перетинались з нею… », — наголосив Мангер.

31 січня очільник Херсонської облради Мангер зупинив членство в «Батьківщині» на час розслідування вбивства активістки Катерини Гандзюк. «Батьківщина» задовольнила заяву Мангера про призупинення членства.

Нагадаємо, пройшов вже тиждень з дня заяви її батька Віктора Гандзюка щодо причетності до вбивства Катерини трьох очільників Херсонщини – голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва, його заступника Євгена Рищука, голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера.

Акція продовжиться під офісом партії ВО "Батьківщина" о 20.30.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: