fbpx
Сьогодні
08:53 03 Лют 2019

Пожежу біля метро "Лісова" в Києві локалізовано, але є загроза обвалу конструкцій

У Києві на місці пожежі складських приміщень неподалік від станції метро "Лісова" існує загроза обвалу будівельних конструкцій.

Про це вранці 3 лютого повідомили у Держлужбі з надзвичайних ситуацій.

За даними рятувальників, станом на 7:30 на місці пожежі спостерігається тління окремими осередками на площі близько 2 тис. кв.м.

В ніч на неділю пожежу було локалізовано на площі близько 10,5 тис. кв. м.

За попереднiми даними, зайнялось складське приміщення, де знаходилися пластиковi та паперовi матерiали, а також електронiка.

"По прибуттю на місце події перших пожежно-рятувальних підрозділів, площа пожежі вже досягла великих обсягiв, адже, через велику завантаженість приміщень горючими матеріалами та відсутністю протипожежними перегородками, вогонь швидко поширювався", – йдеться в повідомленні.

"На території об'єкту відсутнє зовнішнє протипожежне водопостачання, тому, аби забезпечити пожежні автоцистерни водою, вогнеборцям доводилося прокладати магістральні лінії великою протяжністю, але, навіть і в тих пожежних гідрантах тиск недостатній для ефективної ліквідації пожежі, також проводиться і підвоз води до місця пожежі", – розповіли в ДСНС.

Інформації щодо жертв та постраждалих немає, причина виникнення займання встановлюється.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: