fbpx
Сьогодні
20:36 02 Лют 2019

У Києві сталася масштабна пожежа на будівельних складах, площа розповсюдження сягає до 10,5 тис. кв.м

2 лютого о 11:52 у Деснянському районі, неподалік від торгового центру Даринок, у складській будівлі ТОВ "Адоніс Проект" (розміром 200х150 м) зі зберігання електроінструменту, пластику та картону сталась пожежа.

Про це повідомили в ДСНС.

Станом на 14 годину площа пожежі становила 5 тисяч квадратних метрів, на 16 годину – 8 тисяч.

Станом на 19:00 площа пожежі складає 10 тис. 500 м кв., існує загроза розповсюдження вогню на поруч розташовану будівлю. Попередньо жертв та постраждалих немає.

У ДСНС зазначили, що навколо складської будівлі здійснюється замір повітря на наявність шкідливих речовин. Там стверджують, що стан повітря в межах норми.

До гасіння пожежі залучено 123 людей особового складу та 31 одиниця техніки ДСНС. На місці пожежі працює оперативна група ГУ ДСНС в місті Києві.

У Києві масштабна пожежа на будівельних складах

Раніше в управлінні ДСНС в Києві зазначали, що складність гасіння пожежі полягає у відсутності на території об'єкту зовнішнього протипожежного водопостачання, тому вогнеборцям доводиться проводити магістральні лінії з далекої відстані.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: