fbpx
Сьогодні
22:48 02 Лют 2019

Яйце-рекордсмен в Instagram виявилося рекламою відеосервісу

Акаунт з фотографією яйця, що набрав найбільшу кількість лайків в історії Instagram, опублікував нову картинку, яка виявилася рекламою стрімінгового сервісу Hulu.

На п'ятому за рахунком фото зображене потріскане яйце, схоже на м'яч для американського футболу. Це не випадковість, а натяк на майбутній Супербоул, який відбудеться 3 лютого. Спортивний захід вважається одним із найпопулярніших у США. Під час нього транслюють найдорожчу рекламу.

"Очікування закінчене. Усе розкриється цієї неділі під час Супербоула. Дивіться його першими на Hulu", – йдеться у підписі під фото.

Нагадаємо, перший знімок яйця, опублікованого на сторінці, став рекордсменом соцмережі. Жоден знімок до цього не збирав такої кількості лайків. На цю хвилину кількість лайків на першій фотографії сягає 51 млн.

До курячого яйця рекордсменом було фото доньки Кайлі Дженнер, яке набрало понад 18 млн лайків. Як з'ясувалося, Кайлі Дженнер визнала популярність яйця і теж залишила лайк під фото.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: