fbpx
Сьогодні
08:33 30 Січ 2019

На Донбасі ліквідовано "КАМАЗ" і засідку ворога: 4-х окупантів знищено

Минулої доби окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню, в тому числі тричі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Окупанти з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли позиції ЗСУ в районі міста Авдіївка, з автоматичних гранатометів позиції біля Богданівки.

Також бойовики застосували гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю в районі населеного пункту Гнутове та Новомихайлівка.

З мінометів 82 мм окупанти відкрили вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Кримського, Катеринівки, Луганського та Хутора Вільний.

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних не постраждав.

"За даними розвідки, 29 січня, чотирьох окупантів знищено, шестеро отримали поранення. Крім того, українськими захисниками знищено військову вантажівку "КАМАЗ" з озброєнням та матеріально-технічними засобами противника", – йдеться у повідомленні.

Також, в ході розвідувальних заходів на Докучаєвському напрямку було виявлено і ліквідовано засідку противника та захоплено:
ПТРК "Фагот" – 1шт.;
РПГ-18 – 1шт.;
НСВ-12,7 "Утьос" – 1 шт.

Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: