fbpx
Сьогодні
Дивись 17:38 30 Січ 2019

Alyona Alyona випустила нову пісню "Обіцянки" після скандалу з відвідуванням з'їзду Порошенка

Мегапопулярна українська реперка Alyona Alyona після скандалу з відвідинами форуму Петра Порошенка випустила нову пісню "Обіцянки". 

"Мiй останній коментар", – написала вона у Facebook, разом з відео пісні.

https://www.facebook.com/savranenkoalyona/posts/2139414612790548

Свій п'ятий сингл alyona alyona (справжнє ім'я – Альона Савраненко) присвятила гостросоціальній темі: піснею "Обіцянки" виконавиця вимагає змін у державі.

Цікаво, що прем'єрі нового хіта передував політичний скандал. Зірку помітили на форумі Петра Порошенка, у рамках якого він заявив про намір йти на вибори.

Після того, як фото Alyona Alyona облетіли мережу, реперка заявила, що її обманом запросили на захід і вона насправді аполітична.

У свою чергу в Адміністрації президента заявили, що співачка Альона Савраненко, відома під псевдонімом Alyona Alyona, отримала офіційне запрошення на форум, де Петро Порошенко оголосив про участь у виборах.

Про це у себе в Facebook написав керівник головного департаменту інформполітики АПУ Володимир Горковенко і оприлюднив фото запрошень.

Співачка Альона Альона, яка заявила, що ніби-то обманом потрапила на Форум до Петра Порошенка, виявляється мала офіційне…

Posted by Володимир Горковенко on Tuesday, January 29, 2019

"Співачка Alyona Alyona, яка заявила, що нібито обманом потрапила на Форум до Петра Порошенка, виявляється мала офіційне запрошення. Тобто, вона прекрасно знала про сам захід. І, більш того, досиділа до його завершення", – зазначив він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: