fbpx
Сьогодні
12:18 27 Січ 2019

Протидія домашньому насильству: в Україні розпочинають роботу 45 мобільних груп поліції

З 2019 року в Україні розпочнуть роботу 45 мобільних груп поліції для реагування на домашнє насильство.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, вже відібрано близько 450 поліцейських, які після спеціальної підготовки працюватимуть у складі цих груп.

За підтримки міжнародних партнерів у Києві стартували тренінги для решти поліцейських.

У 2017 році в Україні набув чинності закон про запобігання та протидію домашньому насильству, в якому вперше чітко визначене поняття насильства та його види, розширилися можливості поліції реагувати і допомагати постраждалим одразу на місці.

Поправки до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів набули чинності з січня 2019 року.

У 2019 році в Україні запрацюють 45 мобільних груп поліції для реагування на домашнє насильство

У 2019 році в Україні запрацюють 45 мобільних груп поліції для реагування на домашнє насильство 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️Вже відібрано близько 450 поліцейських, які після спеціальної підготовки працюватимуть у складі цих груп. Частина з них вже пройшла навчання у 2018 році. За підтримки міжнародних партнерів у Києві цього тижня стартували тренінги для решти поліцейських. Дивіться, як поліцейські проходять підготовку 👇🏻 #новини #поліція #поліна #насильство #безпека Сергій Князєв Konstantin Bushuev Vyacheslav Abroskin Андрій Ткачов (Andrii Tkachov) Iaroslav Trakalo Vasyl Bohdan Halyna Sernivka Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine Українська правда УНИАН УНН – Українські Національні Новини УКРІНФОРМ РБК-Украина Цензор.НЕТ Радіо Свобода

Posted by Національна поліція України on Friday, January 25, 2019

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: