fbpx
Сьогодні
22:06 24 Січ 2019

У Київраді вивчають ситуації навколо кінотеатру "Київ", створена робоча група

У Київській міськраді створили робочу групу для вивчення ситуації з кінотеатром "Київ", заявив глава Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Вони (депутати Київради – ред) створили комісію, яка повинна вивчити це питання, тому що їм не вистачило інформації для прийняття рішення (по оголошенню конкурсу на оренду приміщення кінотеатру "Київ" – ред)", – сказав Іллєнко.

Іллєнко зазначив, що Департамент з комунальної власності КМДА не попередив орендаря про намір не продовжувати договір оренди з ними в установлений законом термін – до 4 жовтня 2018 року.

За словами, гендиректора кінотеатру "Київ" Вілії Бондаренко, КМДА не надала їм пояснення про причини непродовження договору.

"Я була на нараді департаменту з комунальної власності. Питала, що ми зробили не так. Що ми не виконали? Все виконали. Відповіді немає. Просто закінчився договір", – сказала вона.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: