fbpx
Сьогодні
09:01 24 Січ 2019

Одеські слідчі за 3 місяці після нападу не спробували встановили приблизне місце пострілу, - Михайлик

Голова одеського осередку партії «Сила людей» Олег Михайлик розповів, що місцеві слідчі за три місяці після нападу не спробували встановили приблизне місце пострілу. Відповідний слідчий експеримент провели лише на вимогу Головного слідчого управління Нацполіції після того, як в грудні справу Михайлика передали у Київ.

Про це йдеться у статті на УП.

На думку потерпілого, встановлення місця пострілу може додатково підтвердити або спростувати версію, що стріляли саме з вилученого у одного з підозрілих револьвера, який зараз проходить у справі як речовий доказ.

Сам Михайлик схильний думати, що простріл був здійснений з дальньої відстані з гвинтівки, а не зблизька з пістолету, згідно з версією, яку розглядає слідство.

За його словами, знайомі спеціалісти по томографії оцінили траєкторію руху кулі по тілу і припустили, що це був постріл здалеку, відтак не з револьверу. Водночас, цим знімком одеські слідчі навіть не цікавилися. Його вже витребували у грудні для слідчого експерименту на вимогу ГСУ Нацполіції.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: