fbpx
Сьогодні
13:26 18 Січ 2019

"Він справді один із нас": фото Білла Гейтса у черзі за фастфудом стало популярним у соцмежах

Засновник Microsoft, мільярдер Білл Гейтс вирішив посмакувати в закусочній швидкого харчування, чим здивував багатьох відвідувачів.

Про це пише The Sun.

Минулої неділі Гейтс відвідав у Сіетлі мережу фастфуду Dick`s Drive-in, чим ошелешив всіх навкруги, вставши у чергу простих покупців за бургером та картоплею фрі.

Майк Галос, місцевий житель, який зробив фото з мільярдером виклав його у Facebook та підписав:"Коли ви коштуєте приблизно 100 млрд доларів, керуєте найбільшою благодійною організацією в історії світу і встаєте у чергу за гамбургером, картоплею фрі і колою Dick`s, як і решта нас".

Фото швидко почало набирати популярність, і вже отримало 15 000 лайків і 12 000 поширень у самого Майка та було розміщено у багатьох ЗМІ.

"Ось як поводяться справжні багатії , на відміну від позера з Білого дому", – пише Майк Галос, роблячи закид у бік Дональда Трамп.

"Білл щирий, на відміну від деяких інших". Білл Гейтс, справжній американець", – написав вже інший користувач соцмережі.

"Я знаю, що він поціновувач гарного, жирного технологічного бургера", – написав один із його фанатів.

Видання відзначає, що багато людей насміхалися над чинним президентом США, порівнюючи двох мільярдерів.

"Можливо, йому слід балотуватися на посаду і показати, як це робиться!", – написав ще один користувач.

Білл Гейтс

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: