fbpx
Сьогодні
19:14 14 Січ 2019

Екс-міністру оборони України оголошено підозру, - ГПУ

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що екс-міністр оборони Дмитро Саламатін став підозрюваним у справі про державну зраду на користь Росії, розкраданнях та підриві обороноздатності України.

Про це він повідомив у Facebook.

Йдеться про участь у складі злочинної організації президента-втікача Віктора Януковича, заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем та вчинення державної зради в інтересах Російської Федерації, підриві обороноздатності, державної та економічної безпеки України шляхом вчинення умисних дій, спрямованих на витіснення України зі світових ринків зброї на користь РФ.

За його словами, Саламатін зірвав контракт між Харківським конструкторським бюро імені Морозова, ДП Антонов, ДП СЗТФ Прогрес та Міноборони Іраку на постачання, ремонт та обслуговування військової техніки. Це призвело до збитків України на 560 мільйонів доларів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: