fbpx
Сьогодні
Фото 14:30 09 Січ 2019

У "Гри престолів" буде приквел: стали відомі деталі сюжету та актори

У найпопулярнішого у світі серіалу "Гра престолів" вийде приквел, який розповість про події у цьому всесвіті задовго до подій основного сюжету.

Про це йдеться на сайті телеканалу HBO.

Сюжет серіалу буде відбуватися за тисячі років до подій "Гри престолів" і розповість про падіння золотої ери у цьому всесвіті.

"Від жахливих таємниць історії Вестеросу до істинного походження Білих ходоків, від таємниць Сходу до легенд Старків – одне можна сказати напевно: це не та історія, про яку ми думаємо, що знаємо", – пише канал.

Новий кастинг включає в себе наступних акторів: Наомі Акі (Леді Макбет), Деніз Гоф (Понеділок), Джеймі Кемпбелл Бауер (Суїні Тодд: демон-перукар з Фліт-стріт, Фантастичні звірі: злочини Гріндельвальда), Шейла Атімія (Харлотс), Іванно Єремія (Люди)), Джорджі Хенлі ("Хроніки Нарнії"), Алекс Шарп ( "Як розмовляти з дівчатами на вечірках") і Тобі Регбі ( "Останнє королівство, фантастичні звірі: злочини Гріндельвальда").

Гра престолів актори Гра престолів актори

"Ці актори приєднуються до номінанта на премію Оскар Наомі Воттс і Джош Вайтхаус", – додає HBO.

Сценарій до приквелу будуть писати автори оригінального серіалу.

Автор книжної серії про "Гру престолів" Джордж Мартін, який також був виконавчим продюсером оригінального серіалу, власноруч напише сценарії до кількох епізодів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: