fbpx
Сьогодні
22:26 09 Січ 2019

Гендиректор Apple розповів про плани компанії на 2019 рік

Генеральний директор компанії підкреслив, що Apple планує запустити нові сервіси на додаток до вже існуючих, що дозволить їй знизити залежність від продажу гаджетів.

Про це Тім Кук заявив в програмі Mad Money на телеканалі CNBC, пише The Verge.

Наприкінці минулого року повідомлялося, що Apple, можливо, планує запустити свою довгоочікувану телевізійну службу в першій половині 2019 року. Втім, глава Apple Тім Кук не підтвердив це, але натякнув, що нових сервісів, швидше за все, буде кілька.

Цікаво, що на виставці CES 2019, була серія несподіваних анонсів від виробників телевізорів. Гаджети стали підтримувати функції Apple AirPlay 2 і HomeKit, які дозволяють транслювати контент прямо з вашого iPhone, iPad і Mac. Навіть нові телевізори від Samsung також будуть підтримувати iTunes.

Є велика ймовірність, що Apple домовилася з цими виробниками обладнання і готує ґрунт для майбутньої телевізійної послуги.

Але навіть якщо телевізійний сервіс є одним з "сервісів", про які говорив Кук, інші ідеї залишаються загадкою. З чуток, у Apple є як мінімум дві ідеї підписних сервісів, які планується реалізувати вже найближчим часом. В основу одного з них ляже сервіс універсальної підписки на друковані видання Texture, який планується інтегрувати з додатком News.

Ще один сервіс повинен стати аналогом Apple Music з фільмами і серіалами замість музичних треків. Це проект, в розвиток якого Apple планує інвестувати понад $ 4 млрд у найближчі п'ять років. Велика частина цих грошей піде на розробку ексклюзивного контенту.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: