fbpx
Сьогодні
14:06 30 Лис 2018

Секс-скандал за участю студентки та чиновника МВС: про підозру повідомили блогеру та політтехнологу

Головна військова прокуратура повідомила про підозру політтехнологу Володимиру Петрову та блогеру Олександру Барабошку у справі про нібито домагання студентки Наталії Бурейко з боку заступника начальника відділу департаменту захисту економіки Нацполіції Олександра Варченка.

"Політтехнологу Петрову і блогеру Барабошку повідомили про підозру. Сьогодні суд обере їм заходи", – повідомили в прокуратурі, пише Укрінформ.

За даними відомства, політтехнологу повідомили про підозру в порушенні ст. 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину), ст.162 (порушення недоторканності житла), ст. 182 (порушення недоторканності приватного життя) та ст.343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) КК.

Блогеру повідомили про підозру в порушенні ст. 368 (одержання хабара), ст. 162 (порушення недоторканності житла), ст. 182. (порушення недоторканності приватного життя), ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) КК.

Обидва фігуранти справи були затримані 20 листопада і провели ніч в слідчому ізоляторі.

Як повідомляє ТСН, запобіжний захід їм обирає Печерський суд.

Для Барабошка прокурори проситимуть арешт з можливістю вийти під заставу в 6,5 млн грн.

Раніше в соціальних мережах розгорівся скандал, в центрі якого опинилася фігура високопоставленого працівника правоохоронних органів – Олександра Варченка, заступника голови департаменту захисту економіки Нацполіції.

Студентка одного з київських вишів звинуватила його в домаганнях, однак буквально через добу відмовилась від своїх звинувачень на адресу Варченка і вибачилась. Сам чиновник вважає подію навмисною провокацією, жертвою якої став як він особисто, так і дівчина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: