fbpx
Сьогодні
16:11 26 Лис 2018

РНБО доручила Генштабу передбачити заходи із часткової мобілізації

Рада національної безпеки і оборони України доручила Генеральному штабу Збройних сил України передбачити заходи часткової мобілізації, організувати та провести навчальні збори з резервістами оперативного резерву у необхідних обсягах.

Про це йдеться в Указі Президента України про введення в дію рішення РНБО про введення воєнного стану, передає УНН.

"Передбачити заходи часткової мобілізації, організувати та провести навчальні збори з резервістами оперативного резерву у необхідних обсягах", — зазначається в рішення РНБО.

Також Генштаб невідкладно має подати Президентові України пропозиції щодо введення в дію документів з питань застосування Збройних Сил України та інших військових формувань, організувати протиповітряну оборону України з метою прикриття важливих державних об'єктів, промислових районів, адміністративних центрів держави та угруповань військ (сил) від ударів з повітря.

Крім того, рішенням РНБО доручено Генштабу внести на її розгляд пропозиції щодо залучення інших військових формувань та правоохоронних органів до здійснення заходів правового режиму воєнного стану.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: