fbpx
Сьогодні
08:40 11 Лис 2018

Переможний нокаут: Усик переміг Белью та захистив усі титули чемпіона світу

Український боксер Олександр Усик переміг британця Тоні Белью нокаутом та захистив титули чемпіона світу у важкій вазі за версіями WBA, WBC, IBF, WBO и журналу The Ring.

Поєдинок відбувся у Манчестері на стадіоні Manchester Arena, яка вміщує близько 21 тисячі людей.

Перемогу українець здобув нокаутом у восьмому раунді. Зазначимо, що на момент нокауту Белью перемагав Усика за очками.

https://twitter.com/BoxingTodayNews/status/1061402782153015296

Олександр Усик після перемоги над британцем Тоні Белью заявив, що провів свій найкращий на цей момент бій, але далі хоче відпочити, передає iSport.ua.

"Найкращими стають тільки ті, хто б'ється з найкращими. Чи провів я найкращий для себе бій? На сьогодні – так… Мої плани на майбутнє? У мене був важкий рік. Я хочу відпочити з сім'єю, підлікуватися, і лише потім ми зможемо говорити про майбутнє", – сказав боксер у флеш-інтерв'ю в рингу.

Він зазначив, що чекав від Белью того, що було на початку бою – наприкінці першого раунду британський боксер діяв активніше. Цей темп він продовжив і надалі, вдало поціливши джебом у другому раунді.

"Я чекав від Белью того, що було на початку бою. Йому нічого було втрачати", – сказав Усик.

Також боксер зазначив, що ставить собі за мету перейти в суперважкий дивізіон.

"Чи вистачить мені сил для суперважкої ваги? Я буду додатково макарони їсти і все буде круто. Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжах? Звісно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілей – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", – заявив Усик.

усик

Президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітали українського боксера Олександра Усика з перемогою в поєдинку проти Тоні Белью.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: