fbpx
Сьогодні
Документ 15:48 08 Лис 2018

Адвокат Гандзюк просить виключити Геращенка зі слідчої комісії за "злив інформації"

Адвокат сім'ї Гандзюк Євгенія Закревська просить голову тимчасової слідчої комісії Борислава Березу виключити Антона Геращенка з її складу.

Офіційну заяву від адвокати виклав у Facebook правозахисник Масі Найєм.

"Це заява від адвоката Євгенії Закревської до Голови Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів Борислава Берези", – написав він.

Так, адвокат просить виключити радника Арсена Авакова через випадки публічного оприлюднення інформації досудового розслідування, яка не була відома адвокатам та самій Катерині Гандзюк, що порушує закон.

Також адвокат зазначає, що сама Катерина вважала, що правоохоронці незаконно інформували Геращенка про перебіг слідства, аби приховати справжніх замовників на неї.

"Розголошуючи подібну інформацію Геращенко намагався підняти авторитет органів слідства, які насправді затримали невинну особу", – наводить один з фактів адвокат Закревська.

Заява щодо Геращенка Заява щодо Геращенка

Заява щодо ГеращенкаЗаява щодо Геращенка

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: