fbpx
Сьогодні
15:44 05 Лис 2018

Окупанти розбирають цивільні авто на Донбасі, аби відремонтувати свою техніку, - розвідка

Російські окупанти на Донбасі вимушені розбирати на запчастини цивільні вантажівки через нестачу запчастин.

Про це повідомила прес-служба Міноборони України з посиланням на дані розвідки.

"Командування російських окупаційних військ активізувало відновлення пошкодженої та несправної бойової техніки з'єднань і частин 1 (Донецьк), 2 (Луганськ) АК ЗС РФ за рахунок постачання з території Росії ремонтних комплектів та обладнання. Водночас обсяги отриманих запасних частин і матеріалів для ремонту автомобільного транспорту склали менше 50% від заявленої необхідності", – йдеться у повідомленні.

Відтак, за даними розвідки, через нестачу запчастин керівникам місцевих транспортних організацій прийшли спеціальні "рознарядки" на поставку підрозділам окупаційних військ автомобільних запчастин і агрегатів, у тому числі шляхом розукомплектування до 25% автопарку вантажних автомобілів.

"Зазначені дії окупантів викликали обурення працівників автомобільних підприємств на окупованих територія, які вимушені приводити робочу техніку у несправний стан, що загрожує тривалими простоями, невиплатою заробітної плати та звільненням водіїв", – повідомили в  розвідці.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: