fbpx
Сьогодні
09:39 02 Лис 2018

З українських аеропортів стартували 22 нові рейси, я про таке мріяв, - Порошенко

З українських аеропортів стартували 22 нові рейси, більшість яких припадає на лоукостер Ryanair.

Про це у Facebook написав президент України Петро Порошенко.

З українських аеропортів стартували 22 нові рейси. Найбільше з них робитиме лоукостер Ryanair – 12 з Києва і 5 зі Львова. Також нові рейси відкриють авіакомпанії Wizz Air, Tarom та Atlasglobal.

"Я мріяв про це, коли 11 червня минулого року ми відкривали символічні двері в Європу, коли запроваджували безвізовий режим. Тепер ми розширюємо можливості подорожей для українців за конкурентними цінами. Безвіз діє, а Європа стає все ближчою і доступнішою", – наголосив Порошенко.

Підписання угоди про безвізовий режим України з ЄС відбулося у Страсбурзі 17 травня 2017 року.

Українці, які мають біометричні паспорти, можуть приїжджати в країни ЄС з діловою чи туристичною метою або в сімейних справах на термін до 90 днів протягом 180-денного періоду упродовж року. При в'їзді в Шенген, окрім біометричного паспорта, громадянам України необхідно мати підтвердження мети поїздки, місця проживання, наявність фінансових коштів, намір повернутися до місця постійного проживання, медичне страхування.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: