fbpx
Сьогодні
15:46 31 Жов 2018

На Киву та Еспресо.TV подали до суду через постраждалу активістку Гандзюк

Юридична компанія "Міллер" подала до суду на Іллю Киву та телеканал Еспресо.TV за образу активістки Катерини Гандзюк, яку невідомі облили кислотою за її громадську позицію.

Про це повідомляє спільнота у Facebook "Хто замовив Катю Гандзюк?".

"30 жовтня юридична компанія"Міллер" звернулася до суду з позовом до Іллі Киви та ТК Еспресо.TV про захист честі, гідності та ділової репутації Катерини Гандзюк", – йдеться у повідомленні.

Приводом для цього стало висловлювання Іллі Киви під час інтерв'ю на телеканалі Еспресо.TV в програмі "Коментар" від 2 жовтня.

Кива звинуватив Катерину в розкраданні бюджету сказавши наступне: "Я знаю Гандзюк, вона є державним службовцем. Знаю, що Гандзюк є державним службовцем, який сидів на розкраданні міського бюджету, ось і все…"

"Безпідставно звинувачуючи її в скоєнні злочину, мав на меті дискредитувати ділову репутацію Катерини Гандзюк, її честь та гідність, ввести в оману глядачів ефіру. На нашу думку, такі висловлювання є частиною кампанії приховування замовників нападів на активістів", – зазначили у спільності.

Так, у позові активісти будуть вимагати спростувати недостовірну інформацію та зачитати це у прямому ефірі тієї ж програми на каналі Еспресо.TV.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: