fbpx
Сьогодні
19:08 15 Жов 2018

У Києві жорстко побили хлопця-інваліда за спробу скористатися пільгами у маршрутці

17-річний хлопець-інвалід спробував проїхати в київській маршрутці безкоштовно, в результаті чого був побитий і поніс матеріальні втрати. У нього діагностували струс мозку і численні удари.

Про це повідомляє Обозреватель.

Подія мала місце в маршрутці №718 Київ-Вишневе у метро «Виставковий центр».

Потерпілий, Артем, інвалід дитинства, студент першого курсу одного зі столичних вузів, розповів, що після пред'явлення водієві посвідчення про інвалідність, той зажадав сказати на весь салон діагноз і пояснити причину безкоштовного проїзду. Молодий чоловік відмовився, пославшись на закон.

схема

Зав'язалася бійка з пасажирами, після чого в маршрутку зайшов чоловік у білій толстовці, який викинув хлопця з транспорту і став його лежачого бити кулаками і ногами.

чоловік

Нападник розбив телефон жертви.

розбитий телефон

Однак перехожа викликала поліцію.

«Наряд приїхав через 40-50 хвилин. Коли я стояв і чекав поліцію, продавець магазину сказав мені, що та людина в кепці працює диспетчером 718 маршруту », – зазначив Артем.

Він дав пояснення у відділку і написав відповідну заяву на кривдників, після чого був доставлений в лікарню, де був прооперований, але від госпіталізації відмовився.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: