fbpx
Сьогодні
09:19 09 Жов 2018

Підозрюваний у розгоні Майдану "беркутівець" працює помічником нардепа, - юрист

Колишній працівник "Беркуту", по якому нині йде суд щодо силового розгону Майдану, виявився чинним поліцейським та помічником народного депутата Євгена Дейдея (Народний фронт).

Про це на своїй сторінці у Facebook написала юрист Євгенія Закревська.

Вона зазначила, що сьогодні суд почне зачитувати обвинувальний акт у справі двох "беркутівців" третьої роти Києва. Останніх звинувачують в перевищенні повноважень, протидії мирному зібранню і внесенні завідомо неправдивих відомостей в рапорт, що відбувалося під час розгону Євромайдану 30 листопада 2013 року.

Йдеться про Віктора Ейсмонта – командира другого відділення і Володимира Мохоню.

За словами Закревської, вони "заламали" одного з активістів, потягли його в автозак, а потім, на "прохання" керівництва, сфабрикували рапорт для притягнення затриманого до адмінвідповідальності.

"Один з них (Ейсмонт, – ред.) продовжив працювати далі, у том ж місці. Полк поліції спеціального призначення № 1 ГУНП в Києві. А у вільний від роботи час, схоже, підробляє помічником у народного депутата Євгена Дейдея", – наголосила Закревська.

Вона надала посилання на офіційні сайти е-декларації та сторінки Дейдея, де й вказано повністю ідентичне ім'я та прізвище з "беркутівцем".

Ейсмонт Ейсмонт

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: