fbpx
Сьогодні
21:03 06 Жов 2018

У Британії можуть заборонити реферати на замовлення

Понад 40 керівників британських вишів звернулися до міністра освіти з проханням заборонити діяльність компаній, які надають послуги з написання студентських робіт.

Наразі в Англії не заборонена діяльність компаній, що продають готові есе, реферати й інші письмові роботи. Вони вільно розміщують рекламу в соцмережах і поруч з кампусами університетів.

Очільники вишів переконані, що діяльність таких фірм підриває систему вищої освіти і є нечесною щодо студентів, які виконують завдання самостійно, пише ВВС.

У своєму листі вони зауважують, що не закликають притягати до відповідальності самих студентів, а лише просять заборонити компанії, що пишуть студентські роботи на замовлення. Керівники закладів також пропонують видаляти сайти таких фірм з результатів видачі пошукових систем.

Міністр університетів і наукових досліджень Великобританії Сем Гіма повідомив, що уряд уже працює над тим, аби розв'язати проблему, і не виключає ухвалення відповідного закону. Разом із тим, він закликав керівництво вишів попереджати студентів про можливі наслідки «покупки» та прибирати з території кампусів рекламу таких фірм.

Бізнес з написання рефератів уже заборонили у США та Новій Зеландії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: