fbpx
Сьогодні
09:50 23 Вер 2018

У Запоріжжі та Кривому Розі побили місцевих активістів

У суботу, 22 вересня, було здійснено напад на голову запорізької міської організації партії "Демократичний альянс" Сергія Лукіна.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Демальянс. Запоріжжя".

"Напад двох осіб пов'язаний з його громадсько-політичною діяльністю. У Сергія діагностовано струс мозку", – йдеться у повідомленні.

"Ми вимагаємо від правоохоронних органів докласти максимальних зусиль для встановлення обставин нападу та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності", – наголосили запорізькі партійці.

https://www.facebook.com/zp.demalliance/posts/1558702100898062?__xts__[0]=68.ARAoZYk-F_2AOA-7ZQwiafChVgPP6y7W1YZErvUh1xFiBZ0tKN-4MVvzWdcr9dlCkWLv6Qe41KtPSKqm8qlWzquSI5w_gR7MdKHCsTtHhs29NIwzg7cm_mQXQP4y7P5UJ4MlqRbeKP6O9ff9-6Ce5kR4eDLFveWka_sULDIzpz3e1oBR177rKw&__tn__=-R

В той же день у Кривому Розі невідомі побили волонтера і активіста Артема Мороку.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав депутат Криворізької міськради Микола Колесник.

"Побили Артема Мороку, просто увірвалися в будинок, і побили. А він крім осани ДВБ поліції нічого такого не писав в ФБ. І правильно він пише "нічого не буде". Воно не буде, поки публічно не завалять когось із влади. І це чиста правда!", – йдеться в повідомленні.

Побили Артема Мороку, просто увірвалися до оселі, та побили. А він окрім осани ДВБ поліції нічого такого не писав у ФБ….

Posted by Микола Колесник on Saturday, September 22, 2018

Нагадаємо, ввечері того ж дня, 22 вересня, в Одесі зазнав вогнепального поранення голова міської організації партії "Сила людей" та громадський активіст Олег Михайлик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: