fbpx
Сьогодні
Фото 10:41 19 Вер 2018

Британська делегація відвідала Донбас, їх вразила "хоробрість та стійкість українських воїнів"

Британська делегація здійснила візит на передові позиції Збройних сил на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Під час візиту до України британська делегація на чолі з держсекретарем з питань оборони Великої Британії Гевіном Вільямсоном у супроводі заступника міністра оборони генерал-лейтенанта Анатолія Петренка побувала у районі проведення операції Об'єднаних сил.

Українська сторона повідомила британцям про обстановку на фронті та ситуацію вздовж лінії кордону України та Росії.

"Були наведені конкретні факти застосування озброєння російського походження проти військових частин, що ведуть бойові дії на сході України", – повідомили у штабі.

В подальшому командувач об'єднаних сил ознайомив високого закордонного гостя з обстановкою на смузі дій однієї з бригад. Зокрема, державний секретар з питань оборони Великої Британії побував на передових рубежах оборони, де особисто поспілкувався з бійцями Об'єднаних сил.

"Найбільше, зізнається британський гість, його вразили стійкість та хоробрість українських солдатів, які зіштовхнулися з однією з найбільш агресивних армій світу", – пишуть у штабі.

Після передової командувач ознайомив британських партнерів із роботою одного з КПВВ, де детально розповів про роботу пунктів пропуску на лінії розмежування.

Наприкінці поїздки британський високопосадовець висловив вдячність за організовану поїздку. Він відзначив, що Велика Британія й надалі допомагатиме Україні й всебічно підтримуватиме її.

Делегація Британії

Делегація Британії Делегація Британії Делегація Британії

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: