fbpx
Сьогодні
Фото 12:27 18 Вер 2018

У штабі показали відновлений пункт пропуску "Мар'їнка", подібне обіцяють на всіх КПВВ

У зоні проведення ООС на Донеччині реконструювали пункт пропуску "Мар'їнка" у рамках пілотного проекту.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Заходи по облаштуванню контрольного пункту в'їзду-виїзду "Мар'їнка" проводились майже усе літо.

"Укомплектованість сучасними технічними засобами та удосконалення пропускних операцій надала змогу прикордонникам зі складу Об'єднаних сил забезпечити в цей період ритмічність роботи КПВВ та високий рівень безпекової складової", – зазначили у штабі.

За результатами удосконалення інфраструктури було розмежовано рух автотранспорту та пішоходів, відкрито два зали очікування, що обладнані місцями відпочинку, телевізорами, кондиціонерами та інформаційними стендами.

Місця проведення контрольних операцій накриті навісами, що дозволяє прикордонникам проводити огляд транспортних засобів та перевірку документів, і особам, що проходять контрольні процедури, укриватись від спеки або негоди.

"Все це забезпечить комфорт як для громадян, що слідують через лінію розмежування, так і для персоналу, що несе службу на КПВВ", – додали у штабі.

Реконструкція КПВВ "Мар'їнка" – це пілотний проект, який невдовзі буде поширено на всі подібні пункти на Донеччині в зоні ООС.

Мар'їнка Мар'їнка Мар'їнка Мар'їнка Мар'їнка Мар'їнка Мар'їнка

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: