fbpx
Сьогодні
Документ 12:30 14 Вер 2018

"Напоїти і підкласти дівчину: СБУ знайшла у сейфі детектива НАБУ "план компрометації" працівника Нацбанка

Служба безпеки каже, що знайшла у сейфі детектива антикорупційного органу "план компрометації" щодо працівника Національного банку.

Про це передає прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

"На жаль вчора засоби масової інформації не звернули увагу на виявлені та оприлюднені методи роботи детективів НАБУ, які не мають нічого спільного із діючим законодавством. Тож нагадаємо, що у рамках розпочатого кримінального провадження у співробітників НАБУ була вилучена значна кількість речових доказів, що вказують на вчинення ними низки кримінальних правопорушень", – запевняє Гітлянська.

Так, під час слідчих дій у сейфі детектива НАБУ було начебто вилучено конверт з планом компрометації працівника Нацбанку України.

"Ми розуміємо, що всі детективи НАБУ вважають себе послідовниками Джеймса Бонда, але він не опускався до "підкладання" повій посадовцям державного регуляторного органу", – зазначила прес-секретар СБУ.

Так, у плані від начебто НАБУ рекомендується зводити об'єкт (робітника Нацбанку) в стрипклуб, напоїти, зводити в баню і схилити до близькості з послідуючою фотофіксацією цього на кожному етапі.

Крім того, до плану входить провокування хабара у низки випадках, де також вимагається послідуюча фотофіксація.

План дискредитації НАБУ План дискредитації НАБУ План дискредитації НАБУ

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: