fbpx
Сьогодні
16:27 10 Вер 2018

"Я напишу правду": Трамп пообіцяв створити автобіографічну книгу

Президент США Дональд Трамп знову розкритикував книгу журналіста Боба Вудворда Страх: Трамп в Білому домі, пообіцявши написати про себе сам.

Про це він написав у себе в Twitter.

"Книга Вудворда – це чергова нападка на мене, яка використовує неназвані і анонімні джерела. Багато хто вже заявилв, що їх цитати в книзі, як і вона сама, є вигадкою. Демократи не виносять поразок. Я напишу правдиву книгу", – зазначив американський президент.

Зазначимо, що американський журналіст-розслідувач, член редколегії газети The Washington Post Боб Вудворд випускає у світ книгу про президента Трампа і його адміністрації під назвою Страх: Трамп в Білому домі.

У книзі йдеться про те, що підлеглі Трампа вважають свого боса недоумкуватим. Автор наводить слова чинного глави апарату Білого дому Джона Келлі, який назвав Трампа "ідіотом" і "зірвався з петель". А міністр оборони Джеймс Меттіс, за словами Вудворда, сказав, що інтелект президента знаходиться на рівні "п'яти- або шестикласника".

Трамп також не дуже добре ставиться до своїх підлеглих. Так, одного він назвав генерального прокурора Джеффа Сешнса "розумово відсталим", а екс-главу Держдепартаменту США Рекса Тіллерсона – "недоумком".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: