fbpx
Сьогодні
16:56 10 Вер 2018

У Миколаєві побилися депутат і журналіст, поліція відкрила 2 справи

Поліція розслідує обставини інциденту між журналістом одного з інтернет-видань Миколаєва та депутатом Новоодеської райради – порушено два кримінальні провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

"Поліція розслідує обставини інциденту між журналістом та депутатом Новоодеської райради. За вказаним фактом слідчим відділенням Заводського відділу поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345-1 КК України "Погроза або насильство щодо журналіста" з однієї сторони, та за ч. 1 ст. 125 КК України "Умисне легке тілесне ушкодження" з іншої. Тривають слідчі дії", – йдеться у повідомленні.

Також там зазначили, що 8 вересня до поліції надійшло повідомлення від головного редактора одного з інтернет-видань про те, що двоє чоловіків, один з яких є депутатом Новоодеської обласної ради, в одному з кафе почали провокувати конфлікт та спричинили йому тілесні ушкодження. На запитання правоохоронців журналіст зазначив, що вказаний інцидент він пов'язує із своєю професійною діяльністю.

Також у поліції розповіли, що того ж вечора до Заводського відділу поліції надійшло повідомлення про звернення до медичного закладу із забоями обличчя і тулуба мешканця м.Нова Одеса Миколаївської області, який повідомив, що тілесні ушкодження він отримав внаслідок побиття невідомими чоловіками біля розважального закладу.

Постраждалим виявився громадянин, на якого раніше у своїй заяві вказав журналіст як на того, хто на території кафе у Яхт-клубі спричинив йому тілесні ушкодження.

У свою чергу, він також звернувся до поліції із відповідною заявою, в якій зазначив, що невідомі особи, нібито у супроводі журналіста, підійшли до його транспортного засобу та побили. Також заявник повідомив, що вказані особи пошкодили і його автомобіль BMW.

Наразі тривають слідчі дії, правоохоронці встановлюють всі обставини події, вживають заходи щодо повного та всебічного розслідування кримінального провадження. Досудове слідство триває.

Зазначимо, що журналіст Микола Попов на своїй сторінці у Facebook раніше написав, що на нього було скоєно напад через його професійну (журналістську) діяльність і що він впізнав одного з нападників – це депутат Новоодеської районної ради Володимир Войченко.

Вчора, коли миколаївці святкували День міста, на мене, головного редактора інтернет-видання "Мой город" Попова Миколу,…

Posted by Mukola Pavlovich on Sunday, September 9, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: