fbpx
Сьогодні
21:27 06 Вер 2018

Оборонний бюджет України: РНБО ухвалила основні параметри на 2019 рік

Рада національної безпеки і оборони України затвердила основні параметри оборонного бюджету України на 2019 рік, всього на потреби сектора нацбезпеки і оборони буде спрямовано більше 5% ВВП.

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

"Одним з важливих пріоритетів бюджету на наступний рік за дорученням президента України визначено істотне збільшення грошового забезпечення військовослужбовців", – зазначає секретар РНБО.

За його словами, серед пріоритетних напрямів фінансування на наступний рік – виконання заходів з розроблення, підготовки виробництва і закупівлі нових зразків озброєння та військової техніки, зокрема, сучасного високоточного ракетного озброєння (ракетних систем і комплексів, крилатих ракет) посилення системи протиповітряної оборони держави і можливостей авіації Повітряних сил Збройних сил України.

Крім того, передбачається реалізація державної політики у сфері кібербезпеки, заходи з розвитку і модернізації спецзв'язку і захисту інформації; виконання Національної розвідувальної програми на 2016-2020 рр.; посилення контррозвідувального захисту та боротьби з тероризмом та диверсійної діяльністю тощо.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: