fbpx
Сьогодні
17:04 24 Сер 2018

Політв’язні: Балух схуд на 35 кг

За інформацією родичів українця, до арешту Володимир Балух важив близько 95 кілограмів. Сьогодні він важить близько 60 кілограмів.

Про це у п'ятницю, 24 серпня, повідомляє Кримська правозахисна група.

При цьому кримська "прокуратура" стверджує, що стан здоров'я українця задовільний. В офіційній відповіді "прокуратура" повідомила захисту українця, що "життєво-важливі показники Балуха в нормі і спеціалізованої медичної допомоги він не потребує".

"Давати пояснення про причини голодування, в тому числі наглядаючому прокурору, обвинувачений відмовився", — зазначено у відповіді наглядового органу.

Також у документі зазначено, що "Залізничний районний суд Сімферополя" 13 серпня 2018 року припинив провадження за клопотанням про умовно-дострокове звільнення активіста, який вже більше 1 року і 8 місяців перебуває під вартою і більше 3-х місяців голодує (вкрай обмежено приймає їжу) на знак протесту. Адвокат Балуха Ольга Дінзе повідомила КПГ, що захист українця оскаржить це рішення.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: