fbpx
Сьогодні
14:46 22 Сер 2018

"Не жартуйте з нами": журналістка "1+1" погрожує директору НАЗК Суркісом і Медведчуком

Журналістка каналу "1+1" Ярослава Коба погрожує директору НАЗК, аби той взявся за президента Федерації футболу Андрія Павелко.

Про це вона написала у Facebook.

"Поки ви там постите фоточки з Монакщіни- Затоки і Сен – Тропе, ми з моїм шановним другом Гришею Суркісом продовжуємо безжальну боротьбу з Андрієм Павелком", – пише вона.

За її словами, її бісить той факт, що НАЗК досі не порушило жодної кримінальної справи щодо розкрадання і корупції проти президента Федерації футболу Андрія Павелка.

"Я хочу попередити керівника НАЗК- Олександра Мангула: "Олександре, нам все одно, що і як ви знайдете і порушите (провадження, – ред.) але знайти і порушити ви зобов'язані!", – написала вона.

"Не жартуйте з нами, ви прекрасно розумієте, що Суркіс – це реальна політична фігура, яку підтримують інші реальні впливові політичні фігури (В. Медведчук, наприклад якщо ви не зрозуміли натяк), і ось вони, всі разом можуть завдати вам масу проблем", – додала журналістка.

Погроза журналістка 1+1

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: