fbpx
Сьогодні
19:39 21 Сер 2018

"Велике інтерв’ю з великим політиком": Медведчук стане першим гостем нового шоу "112 Україна"

Телеканал "112 Україна" запускає нову програму "Велике інтерв'ю з великим політиком", першим гостем якої стане кум президента Росії Віктор Медведчук.

Про це повідомляє "Детектор Медіа" з посиланням на прес-служба каналу.

"На українському телебаченні завжди були заборонені теми та заборонені політики. Але "112 Україна" завжди поза такими заборонами та обмеженнями", – йдеться в прес-релізі.

У прес-службі каналу повідомили, що ведучим проекту стане Павло Кужеєв.

Перший випуск телепрограми із Віктором Медведчуком вийде 25 серпня о 21:30.

Раніше журналісти повідомили, що новий генпродюсер телеканалу "112 Україна", якого призначили після зміни власника, пов'язаний із Медведчуком.

Крім того, журналістка Наталія Седлецька у Facebook написала, що "112" в односторонньому порядку розірвав співпрацю з Радіо Свобода.

Телеканал «112» в односторонньому порядку розірвав співпрацю з Радіо Свобода. На телеканалі більше не буде…

Posted by Natalie Sedletska on Monday, August 20, 2018

З літа 2018 року учасники медіаринку відзначили в ефірі 112 Україна значне почастішання згадок у позитивному ключі лідера проросійського руху Український вибір Віктора Медведчука, внаслідок чого з'явилися припущення про придбання ним телеканалу.

Сам кум глави Кремля Володимира Путіна свою причетність до купівлі заперечує, передає Радіо Свобода.

Офіційно новим власником каналу став німець Едуард Катц.

За даними журналістів програми Схеми, він проживає в одному з віддалених сіл німецької глибинки, де разом з дружиною займається перепродажем старих автомобілів.

Водночас нове керівництво 112-Україна, яке з'явилося на каналі з цього літа, має тісні зв'язки з політичною силою Медведчука.

"Хоча журналісти 112-го і презентують жителя німецької глибинки як справжнього нового інвестора телеканалу, але, схоже, Едуард Катц – це новий "лижний інструктор", тобто підставна особа, на яку просто формально записали телеканал при продажу", – вважають Схеми.

Новим генеральним продюсером після зміни менеджменту на каналі став 30-річний Артем Марчевський, який на виборах до Київради 2015 року балотувався на 47-му окрузі від партії Право народу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: