fbpx
Сьогодні
17:15 17 Сер 2018

Успішні випробування: українські крилаті ракети здатні вражати морські цілі на відстані до 300 км

Українські крилаті ракети здатні забезпечити надійну оборону Чорноморського та Азовського узбережжя.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, який був присутній на черговому етапі випробувань української крилатої ракети на півдні Одеської області.

"Сьогодні під час важливого етапу льотних випробувань крилата ракета українського виробництва повністю виконала заплановану програму", – сказав Турчинов, додавши, що було точно вражено морську ціль на відстані 100 км.

Секретар РНБО підкреслив, що ракети цього класу – це потужна високоточна зброя, "здатна знищувати будь-які морські та наземні цілі".

"Українські крилаті ракети здатні забезпечити надійну оборону Чорноморського та Азовського узбережжя, вражаючи ворожі плавзасоби на відстані до 300 км, за потреби, навіть в портах їх базування", – наголосив він.

За словами Турчинова, за допомогою крилатих ракет можуть також бути знищені військові та інфраструктурні об'єкти, зокрема "стратегічні мости та поромні переправи у випадку їх використання ворогом для агресії проти нашої держави".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: