fbpx
Сьогодні
14:28 17 Сер 2018

Активістів С14 побили під час нанесення трафаретних написів "Хто замовив Катю Гандзюк?"

Активістів С14 побили невідомі особи, коли ті наносили на паркан написи "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Про це повідомляє у Facebook лідер руху С14 Евгеній Карась.

"Під час нанесення чергового напису на паркані біля активістів різко зупинилося чотири автомобілі і звідти вискочила група чоловіків. Вони відразу кинулися бити хлопців", – пише він.

Так, одного з активістів звалили на асфальт і вдарили ногою в голову. Інший підняв руки до голови і намагався захиститися руками від ударів.

В ході сутички один з нападників отримав легке ножове поранення. Активістів посадили до автомобілів і повезли.

Одразу зазначимо, що сьогодні поліція писала ймовірно саме про цей інцидент.

"В автомобілі невідомі чоловіки представились, що вони працівники карного розшуку поліції Львова. На жодному з чотирьох автомобілів і на жодному з чоловіків не було символіки поліції. Під час нападу на активістів оперативники не вимагали "припиніть малювати", не кричали "поліція" і не зробили нічого, щоб ідентифікувати себе як представники закону, а не банди", – пише Карась.

Зараз одному із затриманих активістів дають адміністративний штраф і погрожують проблемами у майбутньому, каже лідер С14.

"Поліцейські дуже злі на політичну активість хлопців і трафаретну кампанію по Гандзюк. Звідки галицьким операм поліції мати симпатії до херсонських замовників по Каті Гандзюк з ментовки – важко навіть уявити", – зазначив Карась.

Іншому затриманому активісту, який вдарив копа ножем інкримінують напад на поліцейського.

"В поліції спочатку сказали, що оперативник отримав дрібний поріз. Зараз уже почали фабрикувати "переживаємо за життя", – зазначив Карась.

"Жодних пояснень чому чотири автомобілі і натовп оперативників кинувся бити двох хлопців посеред порожньої вулиці, ні слова не сказавши, що вони поліція – не надано", – додав він.

Лідер С14 порівняв такі дії поліції з "нальот тітушні" і каже, що його побратимам постійно приходять погрози від поліції.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: