fbpx
Сьогодні
09:05 15 Сер 2018

У мережі з'явився трейлер фільму "Донбас", який взяв нагороду на фестивалі в Каннах

У мережі з'явився перший офіційний трейлер фільму "Донбас", який розповідає про життя в окупованому регіоні.

Відео з'явилося на Facebook-сторінці компанії ATOMS & VOID, яка займалася створенням стрічки.

Фільм від режисера Сергія Лозниці складається з 13-ти переплітаються між собою сюжетів, які демонструють різні сфери життя на окупованих територіях.

Стрічка показує, як бойовики забирають автомобіль у місцевого бізнесмена, переселенці туляться в підвалі, чиновник обкрадає лікарню і знімаються постановочні новини для телебачення.

"Донбас" знімався в ко-продукції чотирьох країн – України, Нідерландів, Франції та Румунії. У ролях знімалися як українські, так і російські актори, зокрема, Тамара Яценко, Георгій Делієв, Ніна Антонова, Наталя Бузько та інші. Зйомки проходили цієї зими в Кривому Розі.

Світова прем'єра стрічки відбулася 9 травня на Каннському кінофестивалі. Фільм отримав нагороду за кращу режисуру за програмою "Особливий погляд" Каннського кінофестивалю.

Українська прем'єра відбудеться на 9-му Одеському міжнародному кінофестивалі 18 липня у позаконкурсній програмі "Фестиваль фестивалів".

В український кінопрокат стрічка вийде 18 жовтня 2018 року.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: